Değirmigöl İlkokulu
Değirmigöl Mahallesi Köyü Aşağı Mahalle no 66/2 SARAY /VAN

VİZYON

" Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , özgüveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak"

MİSYON

NORMAL ÖĞRETİM

ISINMA SOBALARLA YAPILMAKTADIR

Uydu İnternet (VSAT)

İlçeye 7.5 km,vilayete 87.5 km´dir.